Vacanța este acasă cu husa de protecție pentru saltea

Husa impermeabilă de protecție pentru saltea

Te-ai întrebat vreodată de ce este atât de plăcut să stai la hotel? Pe lângă senzația de vacanță, de ieșire din cotidian și de liniște. Pentru cei mai mulți oameni, nu doar designul, priveliștea sau locația unui hotel creează spațiul ideal de vacanță, cât mai ales patul. Da, ai citit bine.

Patul din camera de hotel este mult mai odihnitor decât cel de acasă și conferă întotdeauna senzația de nou, de proaspăt și curat. Pare să te întâmpine cu brațe calde, pe care îți sprijini tâmplele obosite și te transpune în altă realitate, în care grijile și problemele sunt mult prea departe ca să le oferi din energia rămasă.

Dar ce face patul din camera de hotel să fie atât de diferit? În linii mari se regăsesc: salteaua de calitate învelită în husă de protecție, pernele mari și cearșafurile aranjate la dungă. Cum poți avea aceeași senzație de confort și de siguranță la tine acasă?

Iată câteva trucuri:

  1. Folosește husa de protecție pentru saltea

Pentru a păstra întotdeauna salteaua curată și senzația de proaspăt, am creat husa de protecție cu strat superior din bumbac 100% și cu strat inferior din poliester ce nu permite lichidelor să pătrundă. Aceasta este adaptată pentru diferite mărimi de saltea și este prevăzută cu elastic, astfel încât să rămână fixată și să nu alunece în timpul somnului. Mai mult decât atât, este hipoalergenică, prin urmare protejează salteaua, dar este delicată și cu pielea ta și te ferește de praf, alergii, insecte sau dăunători invizibili pe care i-ai putea avea în saltea în mod normal.

  1. Aplică în fiecare dimineață parfum printre cearșafuri

Un truc folosit în marile hoteluri, dar pe care îl poți aplica și tu acasă, constă în umplerea unui recipient cu apă și câteva picături de ulei esențial. Pulverizează soluția printre cearșafuri în fiecare dimineață și bucură-te de o senzație fresh, de un spațiu ambiental care te invită la odihnă, la relaxare, la o stare de bine.

  1. Aranjează de fiecare dată așternuturile, așa cum îți place

Chiar dacă sunt zile în care nu ai chef să mai faci patul, chiar dacă ești pe fugă sau efectiv nu acorzi importanță acestui aspect, studiile recomandă să îți aranjezi așternuturile în fiecare dimineață. În momentul în care ajungi seara obosit acasă, sau îți faci toată ziua de treabă prin casă, dar vezi patul frumos aranjat, se creează un efect de ordine psihologică, de echilibru interior.

Transformă-ți dormitorul într-un spațiu sigur, confortabil și relaxant! Folosește-te de trucuri și simte-te în fiecare zi ca în vacanță!

Comandă husa de protecție potrivită saltelei tale și bucură-te de libertatea de a te juca, de a dormi liniștit și de a savura în pat orice îți poftește inima, fără grija că vor rămâne pete pe saltea. O găsești aici, la prețuri în vacanță!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *