Reducere Huse Impermeabile Protectie Saltea

Ofertă specială:  huse impermeabile de protecție pentru saltea

IMPERMEÁBIL, -Ă I. adj. 1. (despre materiale, țesături) care nu permite trecerea prin el a unui fluid. 2. Prin care nu poate trece apa.

Definiția din DEX este una specifică și tehnică, însă la modul figurat, am putea spune că husa de protecție a saltelei este ca o umbrelă pe care o porți după tine indiferent de vreme, pentru orice context sau circumstanță. Nu se știe niciodată când vine ploaia, când verși ceva pe saltea în timp ce urmărești un film captivant sau pur și simplu scapi ceva ce va rămâne impregnat pentru totdeauna. Se întâmplă.

Însă, nu trebuie să ai antecedente ca să protejezi salteaua. Nu trebuie să fii ca-n povestea cu drobul de sare. Dar vorba aia, mai bine previi decât să… înlocuiești salteaua.

Dacă aștepți un copil să apară pe lume și să-ți lumineze viața, trebuie să te gândești și că-ți va da lumea peste cap. Din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce privește mobilierul, pereții sau chiar salteaua. Noi am creat această husă de protecție impermeabilă pentru a evita costurile suplimentare, pentru a te ajuta să îți păstrezi intactă salteaua aia bună și odihnitoare, în care ai investit o mulțime de bani, și a nu fi nevoit/ă să o schimbi. Mai mult decât atât, trebuie să precizăm faptul că design-ul husei este gândit astfel încât să nu foșnească în timpul somnului și să nu se desprindă de saltea datorită elasticului care o învelește, prin urmare cel mic poate sări în pat și se poate bucura de o copilărie fără restricții, așa cum își doresc toți părinții din ziua de astăzi.

Știm că am mai menționat asta, dar repetiția este mama învățăturii – husa este hipoalergenică, confecționată din bumbac 100% la exterior de calitate superioară și poliester în stratul inferior pentru a nu păstrunde lichidele, ceea ce reprezintă alegerea ideală atât pentru cei care au probleme cu respirația, au alergii la praf sau la particulele toxice din saltea, cât și pentru copii sau pentru cei care vor să trăiască într-un mediu sănătos și curat. De asemenea, husa este rezistentă la spălări repetate, fiind ușor de curățat la mașina de spălat, dar și mai ușor de uscat, datorită materialului impermeabil.

Sunt atât de multe motive pentru care să alegi husa de protecție impermeabilă pentru saltea, încât nu înțelegem de ce mai stai pe gânduri! Și unde mai pui că până și oferta este impermeabilă – adică nu „intră la apă” mai mult de atât!

A, și nu uita, ai TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minimum 250 RON!

Îmbracă-ți salteaua în husa de protecție impermeabilă și uită de griji! Dacă nu ești mulțumit/ă de produs, îl poți returna în termen de 30 de zile și vei primi banii înapoi.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *